Project omschrijving
De schnitzels van Trefpunt Didam zijn lekker mals omdat wij ze inkopen bij onze plaatselijke slager.
Onze schnitzel menu’s geserveerd met friet, rauwkost en mayoniase
Schnitzel (naturel)
Jägersaus (uit eigen keuken, rijkelijk gevuld)
Zigeunersaus (uit eigen keuken, rode saus)
Pindasaus
Champignonroomsaus (uit eigen keuken)
Hawaï (2 warme ananas)
Gebakken ui
3 gebakken eieren
Spoorstraat (2 schijven warme ananas+pindasaus+ 3 palkke gesmolten kaas)
Verse gebakken champignons
Gesmolten kaas (3 plakken gesmolten kaas)
Hawaï+kaas (2 schijven warme ananas met 3 plakken gesmolten kaas)
Verse gebakken champignon/ui
Tropical (2 schijven warme ananas+pindasaus)
Trefpunt (gebakken spek, champignons en ui)
Holsteiner (3 plakken gebakken ham en 1 ei
Ham en kaas (3 plakken gebakken ham en 3 plakken gesmolten kaas)