Gewone of franse friet?

Gewone frieten

Gewone frieten

De gewone frieten bij Trefpunt Didam worden twee keer gebakken. Een eerste keer worden de frieten bij de Aviko voorgebakken. Tijdens die voorbak (5 à 6 minuten) wordt de rauwe aardappel vooral gekookt en niet zozeer gebakken, waardoor de aardappel een groot gedeelte van zijn vocht verliest. Na die voorbak laat men de frieten rusten daarna worden ze verpakt en dagelijks vers aangeleverd bij ons in de cafetaria. Bij ons worden ze in het gezonde rijstolie gebakken tot ze een mooie goudbruine kleur hebben.

Franse frieten

Franse frieten

Franse allumettes ("lucifers") zijn zeer dunne patates frites die eenmalig gebakken worden (in tegenstelling tot andere friet die eerst wordt voorgebakken op een lagere temperatuur).

Deze frieten worden ook dagelijks vers aangeleverd bij ons in de cafetaria en gebakken in het gezonde rijstolie tot ze een mooie goudbruine kleur hebben.

BEL NU
NAVIGEER